Bitcoin Era laajasta UKK-sivulta löydät

Puhdasta myös siitä, että et saa lainkaan korkoa säästöillesi? Tai jos olet asettanut jonkin verran rahaa, josta voit ohittaa jonkin aikaa, CFD-kaupankäynti saattaa olla sinulle jotain. Yksi osapuolista, jonka kautta voit tehdä sen, on Bitcoin Era. Maailmanlaajuinen valuutta-, hyödyke- ja CFD-osakkeiden kaupankäynti. Onko tämä sopiva myös aloittelijoille näillä markkinoilla? Vai onko sinun todella tiedettävä paljon tästä kaupasta ansaitaksesi jotain? Voit lukea tämän alustan käyttäjien kokemuksista täältä NederlandReview. Jätä mielipiteesi myös tähän!

Tietoja Bitcoin Erasta

Bitcoin Era.com on johtava innovatiivisten sosiaalisten sijoitusalustojen tarjoaja. CFD-välittäjä Bitcoin Era ei ollut vain yksi ensimmäisistä pelaajista, jotka tarjosivat sosiaalista kauppaa, mutta se on kehittänyt tätä ajatusta edelleen. Haittana on, että Bitcoin Era ei ole saatavana hollanniksi, eikä iDealilla voi suorittaa maksuja. Etuna on, että voit ensin ottaa ilmaisen demo-tilin kokeillaksesi kaikkia toimintoja ilman riskiä.

Tarina kuuluisan Wall Streetin härän takana

palvelut
Bitcoin Era on kehittänyt CFD-ohjelmistoonsa useita ainutlaatuisia toimintoja. Ne tarjoavat sinulle seuraavat kolme kauppapaikkaa:

Bitcoin Era WebTrader

Bitcoin Era WebTrader tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi. Selkeät kaaviot, laaja valikoima teknisiä indikaattoreita ja ajankohtaisia uutisia kiinnostavista osakkeista ja muista rahoitustuotteista. Lisäksi se on erittäin käyttäjäystävällinen. CopyTraderia voidaan käyttää myös tämän WebTraderin kanssa. Tämän avulla voit kopioida toisen kauppiaan onnistuneita kaupankäyntistrategioita. Tällä tavalla aloittelija oppii ammatin vanhasta kädestä. Bitcoin Era OpenBook
Bitcoin Era OpenBook on sekoitus Facebookin ja Twitterin välillä CFD-kauppiaille. Voit seurata muita kauppiaita, kopioida heidän strategiaansa, etsiä menestyneimpiä kauppiaita ja jakaa kommenttisi muiden foorumin käyttäjien kanssa. Jos sinulla on onnistunut CFD-kaupankäyntistrategia itse, voit antaa muiden seurata kauppojasi. Jos sinulla on tarpeeksi seuraajia, sinusta tulee ns. Guru. Tämän jälkeen saat Bitcoin Eralta kuukausituloja jopa 10 000 dollaria voittojen lisäksi. Bitcoin Era Mobile Trader
Jopa matkalla, sinun ei tarvitse jättää väliin mitään, koska Bitcoin Era OpenBook -sosiaalikauppasovelluksen ja Bitcoin Era Mobile Trader -sovelluksen avulla voit käydä kauppaa myös älypuhelimesta.

Bitcoin Era kaupankäyntiympäristöt kannustavat aktiivisesti käyttäjiään ottamaan yhteyttä toisiinsa jakaakseen kaupankäyntistrategioita. Eri kauppapaikkojen kautta sinulla on aina käsitys suurimman osan kauppiaiden liikkeistä. Kaupankäyntialustan laadun lisäksi CFD-välittäjälle on tärkeää tarkastella tarkalleen, millä CFD: llä voit käydä kauppaa siellä ja mihin hintaan. Tämä tarjous Bitcoin Erassa ei ole ylivoimainen, mutta laaja ja monipuolinen keskimääräiselle CFD-kauppiaalle.

valitukset

Bitcoin Era rahoituspalvelut kuuluvat Bitcoin Era Europe Ltd: n oikeushenkilöihin Euroopassa. ja Bitcoin Era UK Ltd. Näitä yrityksiä sääntelevät Kyproksen arvopaperi- ja pörssikomissio (CySEC) ja Financial Conduct Authority (FCA). Tällä tavalla tiedät varmasti, että rahasi ovat turvallisia. Bitcoin Era takaa ammattimaisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun 24/5-live-chatin, sähköpostin ja puhelintuen kautta (valitettavasti ei hollanniksi). Bitcoin Era laajasta UKK-sivulta löydät vastauksen moniin kysymyksiin. ”Huomaa: Kauppaan liittyy riskejä. Älä riski enemmän pääomaa kuin olet valmis menettää. “

Bitcoin Era-kauppapaikka: onko kaupankäynti turvallista ja saatko täältä paljon voittoa? Lue kuinka heidän asiakkaansa arvioivat tätä sosiaalista sijoitusalustaa!