Bitcoin Latinum søger at forbedre kryptotransaktionshastigheder


0
Categories : Festplatte

Binance, Bitforex, HitBTC, Huobi – Hvilken populær kryptobørs har de hurtigste indbetalingstider?
Bitcoin Latinum, som i en pressemeddelelse beskrives som en „næste generations“ bitcoin-fork, er nu klar og tilgængelig til handel. Aktivet frigives til offentligheden gennem en ny lancering før salg, der finder sted på bitcoinlatinum.com, mens valutaen generelt bliver tilgængelig for kryptobørser og handlende overalt, der begynder i begyndelsen af ​​2021.

Bitcoin Latinum vil angiveligt forbedre brug i realtid
Valutaen er indstillet til at handle under symbolet LTNM, mens mere end 888 millioner enheder af tokenet vil være tilgængelige.

Bitcoin Latinum er en „forbedret bitcoin-fork“, hvilket betyder, at den potentielt kan forbedre hastighedsgrænser for transaktioner og forbedre realtidsbrug for bitcoin og andre kryptokurver, der bruger dens teknologi. Et af de største problemer med bitcoin, Ethereum og adskillige andre „old school“ -kryptokurrency-blockchains som for sent er, at de er blevet relativt fast i aktivitet.

For eksempel kan Bitcoin nogle gange tage flere timer eller endda dage at bekræfte og bekræfte transaktioner, mens Ethereum også lider af lignende problemer, hvilket har resulteret i høje gasafgifter og en generel mangel på skalerbarhed. Bitcoin har henvendt sig til Lightning Network for potentielt at hjælpe med nogle af de problemer, der er forårsaget af de langsomme transaktionstider, mens Ethereum forbereder sig på at lancere det, der er kendt som Ethereum 2.0, som angiveligt vil hjælpe med at forbedre ETH-baserede hastigheder.

Men hvor Bitcoin Latinum adskiller sig, er, at det vil akkumulere sin magt fra det decentrale finansieringsrum (DeFi).

Teknologien bag platformen påstås at blive vedtaget af virksomheder over hele verden; firmaer, der arbejder inden for spil, medier, telekommunikation og cloud-tjenester. De tokens, der tilbydes af Bitcoin Latinum, kan handles gennem disse virksomheder og giver deres kunder adgang til forskellige varer og produktmuligheder.

Den forsikringsmægler, der er valgt for at sikre, at alle risici vurderes, og at der tilbydes forsikring til Bitcoin Latinum-kunder, er Marsh & McLennan. Denne forsikring er designet til at sikre, at alle klienter, der bruger Latinums teknologi, er sikre mod tyveri, uden for cyberangreb og interne problemer, der kan resultere i afbrydelser eller lignende problemer. Virksomheden får også en bådfyldt initialfinansiering fra et firma kendt som Draper Dragon Fund.

Et af de første virksomheder, der vil vedtage teknologien bag symbolet, er Cross Creek Media, et Oscar-vindende filmstudie, der er bundet til både Sony Pictures og Universal. Virksomhedens film har tjent næsten 2 milliarder dollars fra det internationale billetkontor. Nogle af filmene på firmaets liste inkluderer „Black Swan“ med Natalie Portman og „Hacksaw Ridge.“

Et filmstudie, der indeholder Blockchain?
I en erklæring sagde Timmy Thompson – administrerende direktør for Cross Creek Media:

Vi er begejstrede for Bitcoin Latinum og dens evner som et forsikret token, da vi fortsætter med at udvikle prisvindende ejendomme. Cross Creeks portefølje af nye medietekniske investeringer placerer os perfekt til at drage fordel af sektoren for digitale aktiver inden for medier og spil.