TOP 3 Prijsanalyse: BTC, ETH, XRP-Are Bears Going to Push Major Cryptocurrencies Deeper?


0
Categories : Bitcoin

De markt voor cryptokronen wordt na een paar dagen groei geconfronteerd met een correctie. Op dit moment bevinden alle top 10 munten zich in de rode zone. Cardano (ADA) blijft de grootste verliezer op de lijst met een verlies van bijna 6% sinds gisteren.

BTC/USD

Gisterochtend probeerden de kopers het volume te verhogen en te blijven groeien boven de weerstand van $9.300. Gedurende de dag werd een lokaal maximum opgenomen in de buurt van de $ 9.350 mark, en ’s avonds, een bearish impuls keerde het paar terug onder het twee uur durende EMA55 niveau naar de onderste rand van de zijlijn van $ 9.200.

Gedurende de dag verhoogden de beren de aanval en duwden ze Bitcoin Era (BTC) naar de zone rond de $9.000. Daarna consolideerden de kopers hun inspanningen en begonnen ze aan een dynamischer herstel op het gebied van de gemiddelde prijzen. Als de stijging zich voortzet, kan de belangrijkste crypto op korte termijn $9.300 bereiken.

Bitcoin handelt op $9.203 in de perstijd.

ETH/USD

Gisterochtend, kopers iets meer dan het gemiddelde volume van de aankopen en waren in staat om de groei van het paar voort te zetten tot het dagelijkse maximum rond de $245. Ze konden echter geen voet aan de grond krijgen over de bovengrens van het smalle zijbereik ($242), waar Ethereum (ETH) zich eind vorige week bevond.

Aan het einde van de dag gaven de verkopers de prijs terug onder het twee uur durende EMA55-niveau en tot de ochtend lieten ze het paar niet toe zich te herstellen tot het niveau van de gemiddelde prijzen. Als de bearish druk vandaag toeneemt, zal het paar blijven dalen tot de steun van $233.

Ethereum handelt op $329.58 in de perstijd.

XRP/USD

Gisteren, aan het begin van de dag, maakten de kopers gebruik van de steun van de twee uur durende EMA55 en maakten hun weg boven de POC-indicatielijn ($0,203). Het dagelijkse maximum is vastgesteld op $0,206.

In de namiddag daalden de handelsvolumes en keerde het paar terug naar het gebied van de gemiddelde prijzen. Laat in de avond, dreef een sterke bearish impuls de XRP prijs onder het psychologische teken van $0.20, die een lokaal minimum op $0.192 stelt. Vandaag, kan de daling $0.190 blijven steunen. In deze zone kunnen kopers hun aankopen hervatten, en het is waarschijnlijk dat het paar terugkeert naar de gemiddelde prijsklasse.

XRP handelt op $0.1985 in de perstijd.